style="display:inline-block;width:120px;height:600px"
data-ad-client="ca-pub-3578573441155625"
data-ad-slot="4277093001">

 

         

Els alumnes de 2on d´ESO participaran al concurs de "Jovenes Talentos" de Coca Cola

Guia de Roses, Concurso Jovenes Talentos Coca cola
16/03/2012 - 10:09

El proper dissabte 24 de maç els alumnes de 2 on d´ESO dels instituts de Roses que han estat seleccionats per els seus professors participaran al concurs de "Jovenes Talentos" organitzat per la marca Coca Cola.

Aquest concurs que arriba a la seva 52ena edició desenvoluparà la seva prova final el proper dissabte dia 24 de març a la Universitat Politècnica de la UDG en llengua castellana. Aquesta última prova consistirà en el relat per part dels alumnes participants, amb un màxim d'un full per ambdues cares i amb un temps màxim de dues hores per desenvolupar-lo.

Tan mateix aquest concurs consta de dues possibilitats, per una banda és podrà desenvolupar un relat curt i d´altra banda en format vídeo. Els premis seran a nivell provincial, autonòmics i estatals.

Alumnes participants:

Institut Cap Norfeu (11 participants)

Sely Sierra, Sergi Tous, Claudia Marina, Carla Diaz, Sara Silvia Kleinfeld, Gemma Martínez, Anna Costell, Alejandro Sánchez, Noelia Isidre, Daniel Ibañez i Daniel Coufal.

Institut Illa de Rodes (6 participants)

Aida Gómez, Encarni Guerrero, Roxana Hernandez, Juan José Murga, Souheila Abdesslami i Naouad El Mourabit.

D'Altra banda demà dissabte 17 de març és desplaçaran al mateix espai els alumnes dels dos instituts que faran la mateixa prova en llengua catalana, en breu us oferirem el llistat dels alumnes seleccionats.